ΔΙΑΜΟΝΗ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ

Το LigiaBay είναι χτισμένο στο χωριό της Λυγιάς, δίπλα στη θάλασσα. Αποτελείται από 7 διαμερίσματα και είναι ιδανικά για 3 άτομα.

ΜΟΝΤΕΡΝΟ DESIGN

Τα διαμερίσματα είναι σχεδιασμένα με μοντέρνα έπιπλα προσφέροντας όλες τις παροχές που θα μπορούσατε να ζητήσετε κατά τη διαμονή σας.

5 ΛΕΠΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Το LigiaBay βρίσκεται σε απόσταση πέντε μόλις λεπτών από το κέντρο της Λευκάδας. Στη Λυγιά μπορείτε να βρείτε εστιατόρια, μαγαζιά, σούπερ μάρκετ κλπ.

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Για να ελαχιστοποιήσετε τον κίνδυνο, ο τοπικός σας ταξιδιωτικός σύμβουλος θα ακολουθήσει τα μέτρα κοινωνικής αποστασιοποίησης έτσι το καλωσόρισμά σας θα πραγματοποιείται είτε εξ αποστάσεως είτε με τηλεοπτική ή τηλεφωνική κλήση. Θα είναι, πάντα, διαθέσιμοι μέσω WhatsApp, email, κειμένου ή τηλεφώνου για να σας βοηθήσουν καθ ‘όλη τη διάρκεια των διακοπών σας και ανυπομονούμε να σας δούμε έστω μέσω διαδικτύου, αν όχι αυτοπροσώπως.

Οι ώρες check-in και check-out για όλα τα καταλύματα θα τηρούνται αυστηρά ώστε να υπάρχει επαρκής χρόνος για καθαρισμό και προετοιμασία.

Για βίλες που περιλαμβάνουν καθαρισμό στα μέσα της εβδομάδας, οι επισκέπτες πρέπει να εγκαταλείψουν το κατάλυμα ενώ ο καθαρισμός πραγματοποιείται για να συμμορφωθεί με τις οδηγίες κοινωνικής απόστασης.

Βελτιωμένα πρωτόκολλα καθαρισμού:

  • Οι καθαριστές θα δίνουν ιδιαίτερη προσοχή στον καθαρισμό χώρων άμεσης επαφής στο κατάλυμα. Αυτά περιλαμβάνουν διακόπτες φωτισμού, τηλεχειριστήρια, στεγνωτήρα μαλλιών, χρηματοκιβώτια, επιφάνειες μπάνιου και κουζίνας, μαγειρικά σκεύη, κλειδιά και κιγκλιδώματα.
  • Οι καθαριστές θα κληθούν να χρησιμοποιήσουν διάλυμα υποχλωριώδους για την απολύμανση του καταλύματος πριν από την χρήση των επισκεπτών. επιφάνειες κουζίνας, σκεύη κουζίνας, κλειδιά και κιγκλιδώματα.
    Όλα τα κλινοσκεπάσματα θα πλυθούν σε θερμοκρασίες που διατηρούνται στους 65 ° για όχι λιγότερο από δέκα λεπτά, ή 71 ° για όχι λιγότερο από τρία λεπτά.
  • Όλα τα κλινοσκεπάσματα θα πλυθούν σε θερμοκρασίες που διατηρούνται στους 65 ° για όχι λιγότερο από δέκα λεπτά, ή 71 ° για όχι λιγότερο από τρία λεπτά.
  • Όλα τα πακέτα καλωσορίσματος της βίλας περιλαμβάνουν απολυμαντικό χεριών, μαζί με μια επιλογή από δωρεάν προϊόντα καθαρισμού.
  • Οποιοδήποτε περιττό χαρτί π.χ. φυλλάδια και οδηγοί θα αφαιρεθούν από το κατάλυμα.
  • Οι ίδιοι οι καθαριστές θα ακολουθήσουν αυστηρά πρωτόκολλα, όπως η χρήση γαντιών μίας χρήσης, η αφαίρεση παπουτσιών / η χρήση προστατευτικών παπουτσιών μίας χρήσης και οι κανόνες κοινωνικής απόστασης όταν εργάζονται σε ομάδες.